Welk Kookboek Moet Je Hebben?

Denk aan je kookkunsten en ervaring.

EEN COMPLETE REFERENTIE VOOR ELKE CHEF – GEMAKKELIJKE INSTRUCTIES VOOR MEER DAN 1200 RECEPT In deze informatieve handleiding vindt u meer dan 1200 bereidingswijzen stap voor stap beschreven met duidelijke afbeeldingen. De bereidings- en verwerkingstechnieken van ingrediënten zijn van A tot Z onderverdeeld in verschillende hoofdstukken: Groenten, Fruit, Eieren en Zuivelproducten, Vis en Zeevruchten, Vleeswaren, Gevogelte en Wild, Pasta en Granen, Kruiden en Specerijen. Zo leest u hoe u artisjokken bereidt, granaatappelpitjes uit granaatappels haalt, zalmfilets, oesters en reuzel snijdt. Daarnaast bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de belangrijkste ingrediënten en sausbereiding aan bod komen. Kortom, dit is de keukenbijbel voor alle liefhebbers van de culinaire kunsten! [1].

Een verrassende verzameling originele recepten die aansluiten bij de laatste foodtrends: lekker, makkelijk en gezond. Foto’s van ingrediënten, zodat je het in één oogopslag kunt zien. Ontdek heerlijke recepten uit de gezonde collectie! [1].

Dat zou fijn zijn. Absoluut kookwaardige persoonlijke favorieten: pompoen met kruidenboter en pijnboompitten, en linzen met pistachenoten. Het bevat veel vlees en sommige visgerechten, dus het is misschien niet bepaald geschikt voor vegetariërs onder ons[4].

Simpele gerechten Kies voor simpele gerechten die snel op tafel te zetten zijn of waarmee je tijdens het koken kunt multitasken. Ik ben bijvoorbeeld echt fan van ovenschotels of tray bakes. Terwijl de oven het werk doet kan ik alvast de tafel opruimen, een luier verschonen – dat moet hier op een of andere manier al-tijd tijdens het koken…, speelgoed opruimen etc. Een andere favoriet zijn wokgerechten of gerechten met noedels. Die kosten je vaak nog geen 15 minuten om te maken en je propt ze ook nog eens snel vol met groenten. Hêndig! [3].

Lekker wordt het daarvan wel. Persoonlijke favorieten die het zeker waard zijn om te koken: de pompoen met knoflookboter en pijnboompitten en de haricot verts met pistache. Er staan erg veel vlees- en ook wat visgerechten in, dus wellicht niet helemaal geschikt voor de vega’s onder ons[4].

Zoek naar aanvullende functies zoals foto’s, stapsgewijze instructies en voedingsinformatie.

Het complete naslagwerk voor elke kok – Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegdIn dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto’s. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingrediënten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert. Bovendien bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken. Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst! [1].

Een verrassend originele serie kookboeken die aansluit bij de nieuwste trends op foodgebied: lekker, makkelijk én gezond. Met foto’s van de ingrediënten, zodat je in één oogopslag ziet wat je nodig hebt. Ontdek de heerlijke recepten uit de Healthy Serie! [1].

Referenties
  1. Beste kookboeken. (n.d.) Opgehaald May 19, 2023, van www.boekenkraam.nl/beste-kookboeken
  2. Kookboeken review: onze favoriete titels. (n.d.) Opgehaald May 19, 2023, van www.degroenemeisjes.nl
  3. Tijd vinden om te koken met kinderen, mijn tips. (n.d.) Opgehaald May 19, 2023, van ohmyfoodness.nl
  4. De beste kookboeken op een rij. (n.d.) Opgehaald May 19, 2023, van www.cosmopolitan.com
dennis
dennis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *